• slayt
2024 Muhtarlık seçimi hakkında...

Kıymetli köylülerim...

 

1998 yılında yayın hayatına başlayan, ancak geçtiğimiz 5 yılda zaman ve imkan sebepleriyle geçici olarak çalışmalarına ara verilen www.egerlialoren.com sitemiz yakında tekrar dolu bir içerikle yayında olacak.

 

Köyümüzün geçmişi ve güncel bilgileriyle, nişan, düğün organizasyonları ve cenaze gibi haberleriyle köylülerimin hizmetinde olmaya devam edecek.

 

Köy işi, dernek işi gönül işidir. Özveri ister, emek ister, gayret ister, sabır ister. 26 yıllık internet sitesi ve 19 yıllık grup mesaj sistemini canı gönülden bıkmadan, her koşulda aşkla devam ettirdim ve ettirmeye devam edeceğim.

 

2004 yılında başladığım fotoğraf ve video çekimi ile köyümüze ait köy, yayla, dağ, tarla, çayır, köy içi, köy evleri ve köy halkından oluşan 30 bin civarında fotoğraf ve günlerce izlenebilecek şekilde video arşivi birikti. Köylümüz olup da kadrajıma takılmayan köylüm hemen hemen yoktur. Bu içerikleri daha da zengin hale getirebilmek için çalışmalar tüm hızıyla devam edecek.

 

Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde muhtar adaylarımızın fikirlerini, yorumlarını ve icraatlarını köy halkımıza bildirmek ve tercihlerine yardımcı olmak amacıyla, köy sitemizde ve facebook köy grubumuzda yazıp tanıtacağız. Şahsım adına muhtar adaylığımın net ve kesin olduğunu belirterek, adaylığı netleşen köylülerimle yaptığım görüşme sonucunda önümüzdeki günlerde bahsettiğim platformlarda projeleri tüm şeffaflığıyla örnekleriyle birlikte açıklayacağız.

 

Bu bir bayrak yarışıdır, hizmet yarışıdır. Bu yarışın galibi olacak ama mağlubu olmayacak. Galibi de sadece KÖYÜMÜZ VE KÖYLÜMÜZ OLACAK.

 

Seçilen her kim olursa olsun amacı sadece köyümüze HİZMET olmalıdır. İsim değişebilir ama amaç hizmettir. Niyet hayır, akıbet hayır olur inşallah. Tercih köylümüzün, takdir Yüce Allah’ın…

 









Okunma Sayısı: 95


18.224.64.226








DİĞER HABERLER

Eğerli Alören Köyü Derneği

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Dernek Sitesi



Top